Geen categorie

Keukenpraat met Adje: Champignons op olijfolie

DiscoverCars.com

Adje Middelbeek woont sinds 3 jaar in Montegiove in de regio Umbrië en is eigenaar van B&B en vakantieappartement Podere del Buongustaio. Zij is een gepassioneerd Chef-kok en schrijft iedere maand een overheerlijk recept voor Sogno Italiano. Buon appetito!

Adje Middelbeek

Champignons op olijfolie

Ingrediënten

  • 1 pond champignons
  • 2 grote uien
  • 4 tenen knoflook
  • handvol peterselie
  • laurierblad
  • olijfolie
  • scheut azijn

Snijd de ui in grove stukken en fruit deze even aan. Snijd de champignons in vieren en fruit deze ook aan met een goede snuf zout en een paar draaien peper. Ongeveer 10 min. bakken tot de champignons gaar zijn en dan laten afkoelen.

Pers de tenen knoflook uit met een knoflookknijper. Snijd de peterselie fijn en meng beide goed door de champignons heen. Doe de champignons in een glazen weckpot. Meng 2 dl olijfolie met een goede scheut azijn en giet dit over de champignons heen tot ze goed onderstaan. Dek af met het laurierblad, want dan hou je de champignons langer vers.

Heerlijk als borrelhapje.

Website B&B Podere del Buongustaiowww.poderedelbuongustaio.it en volg Adje op Facebook

Meer over Adje:

Booking.com

1 reactie op “Keukenpraat met Adje: Champignons op olijfolie

  1. Lianne Maas

    Hoelang is dit houdbaar? De champignons op olie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.