Geen categorie

Een andere nieuwsbrief dit keer

Beste lezers, volgers, Italië liefhebbers,

Het zijn barre tijden. Niet alleen voor Italië, maar ook voor ons Nederlanders, zelfs voor de hele wereld. Iedereen ondervindt de gevolgen van het coronavirus. Zo óók Sognoitaliano. Helaas kunnen wij (voorlopig) niet reizen door het land waar wij zo veel van houden en moeten ook wij gedwongen thuisblijven.

Dat u van ons nog iedere week een nieuwsbrief ontvangt, waardoor het lijkt alsof wij nog steeds aan het reizen zijn, komt omdat wij al zó ontzettend veel van Italië gezien en gefotografeerd hebben dat wij voorlopig vooruit kunnen met onze reisverslagen. We zouden meerder nieuwsbrieven per week kunnen versturen, maar hebben bij de start van ons blog besloten jullie niet te overvoeren. Reden waarom wij dan ook maar één keer per week een nieuwsbrief versturen.

Hoe erg ook het coronavirus in Italië heeft toegeslagen, wij zullen er in ons blog verder niet over berichten. Ons blog is daar niet voor bedoeld, maar ook omdat wij niet bij machte zijn om de berichtgeving hierover te controleren. Daarbij wordt er door velen al zoveel over bericht, dat wij er verder niets aan hebben toe te voegen.

Door, ondanks het coronavirus, toch nieuwsbrieven te blijven sturen, proberen wij u positief te laten blijven in deze barre tijden. Dat u door het lezen van onze nieuwsbrieven een beroep kunt doen op uw voorstellingsvermogen en met de inhoudelijke informatie dan weg kunt dromen of terugdenken, omdat u het misschien ook allemaal al gezien heeft. Misschien maakt u dan concrete plannen om na de crisis de reis te realiseren.

Waar ons hart vol van is, loopt onze nieuwsbrief van over. Creativiteit en enthousiasme, discipline, wilskracht en doorzettingsvermogen, fouten maken, vallen en opstaan, heeft ons gebracht waar we nu zijn, met meer dan 96.000 volgers via social media en op onze website. Wij zijn dankbaar, dat wij onszelf kunnen bedruipen en geen last hebben (en hopelijk ook niet krijgen) van de gevolgen van het coronavirus.

Mocht u tijdens het verplicht thuisblijven, als gevolg van het coronavirus, niet voldoende hebben aan onze nieuwsbrief of website, kijk (of klik) dan ook eens op dolcevia.com of ciaotutti.nl voor meer Italia nieuws. U helpt ondernemers in barre tijden.

Houd afstand en let op elkaar.

Met vriendelijke groet,

Sogno Italiano

John & Pieter

Booking.com

4 reacties op “Een andere nieuwsbrief dit keer

  1. Riet Scheepen

    Heel veel sterkte en blijf gezond! Fijn dat de weekbrief nog doorgaat. Bij al die misere kunnen we wel wat moois gebruiken toch? H gr. Riet Scheepen

  2. Veel sterkte, hopelijk is de crisis in Italië over zijn hoogtepunt heen…

  3. Dank jullie wel. Het lezen van de nieuwsbrief zorgt voor optimisme

  4. Carlos De Caluwe

    Hou het gezond;en bedankt voor de vele mooie tips die wij van u hebben ontvangen over dit prachtige land dat het nu spijtig genoeg moeilijk heeft.
    Het gaat jullie goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.