Geen categorie

Einde Jaar 2020

Zoals voorgaande jaren nadert ook 2020 het einde. Een jaar dat nog lang in ons geheugen zal blijven, omdat het voor iedereen een ongekend moeilijk jaar is geweest. Geconfronteerd met een grote uitdaging om er het beste van te maken, en het erop lijkt dat het nog wel even zal voortduren, hebben wij in het begin van het jaar 2020 besloten de knop om te zetten en niet naar Italië af te reizen zolang we in deze pandemie zitten. Dit gaf rust.

Maar wat dan, als je van een land houdt waar je toch graag wil zijn en de mensen daar mist, het heerlijke eten niet kunt proeven en de cultuurschatten niet kunt bewonderen?

Nou simpel… herinneringen ophalen!

Wij hebben van de nood een deugd gemaakt en zijn de website nog maar eens kritisch gaan bekijken. Buiten wat kleine updates met hier en daar kleine aanvullingen, kwamen we ook op het idee om de reizen die wij gemaakt hebben te vatten in een reisroute, als aanvulling op reeds bestaande blogartikelen. Hierdoor wordt het voor bezoekers van de website mogelijk om virtueel te ervaren hoe wij de reis hebben gemaakt. Tevens is het dan mogelijk om, indien gewenst en het weer mogelijk is, de reisroute in praktijk daadwerkelijk zelf te ervaren.

De laatste maand van het jaar is de maand waarin gezelligheid centraal staat en er veel cadeaus over en weer gaan. Graag bieden wij jullie aan onze reisroutes onderverdeeld in Noord-, Midden- en Zuid-Italië zodat jullie alvast virtueel kunnen genieten. Hopelijk ontstaat er vrolijkheid in deze letterlijk en figuurlijk donkere tijd, maar vooral inspiratie om alvast te gaan plannen, om wanneer het weer mogelijk is, het land van “la dolce vita” te bezoeken.

Een groot gedeelte van het afgelopen jaar zijn wij dus virtueel in Italië geweest en hebben genoten van het materiaal dat al aanwezig is op het world wide web. Diverse filmpjes hebben wij gevonden, verzameld en toegevoegd aan de reisroutes, om jullie een indruk te kunnen geven van onze reizen. Tijdens het maken van een reisroute hebben wij veel herinneringen opgehaald, gesmuld van de Italiaanse dis met uiteraard de juiste Italiaanse wijnen. En dit telkens weer bij het fabriceren van een nieuwe reisroute.

Samen met een heerlijk warme zomer was 2020 een jaar waarbij Italië even bij ons in huis was.

Felice Anno Nuovo 2021!

Booking.com

6 reacties op “Einde Jaar 2020

 1. Beste John & Pieter,
  Wat zou ik graag met jullie op reis gaan en alles aan jullie overlaten en me laten meevoeren. Geweldig lijkt me dat. Ik geniet zo van jullie Italië. Dank jullie wel voor alles.
  De hartelijke groeten, Ella

 2. Kees en Mirjam vd Dungen

  Beste John en Pieter
  Allereerst We zijn ontzettend blij met jullie site en berichten ! Wat een gedetailleerde berichten en mooie foto’s !
  Onze zoon woont mrt familie sinds een paar jaar in Bern en in de maand juni plannen we altijd een bezoek met uitbreiding nasr Italie
  Lago Mergozzo – Opera Verona – Valle d,antrona Dit jaar willen we jullie reisroute Noord-Italië met de spectaculaire bergroute gaan doen (gargnano) en rond Bologna
  Voor 2021 een hoopvoller jaar gewenst in ieder geval !

  • Mille Grazie voor uw reactie en complimenti. De routes worden steeds opnieuw aangevuld, zo ook voor Noord-Italië. Misschien zit er dan nog een mooie route voor jullie bij…

 3. Wilko de Feij

  Opnieuw mijn complimenten voor jullie informatieve werk over een zo verschrikkelijk mooi, interessant en aangenaam land.
  Jullie website puilt uit van duidelijkheid. Het is overzichtelijk, intuïtief en (als dat al nodig is) zeer enthousiasmerend. Zodanig gemaakt dat ik altijd kan vinden wat ik zoek. Driewerf TOP!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.