Geen categorie

Het is 2022 en tijd om Italiaans te leren

Dit is een speciale nieuwsbrief. Graag willen wij jullie Davide voorstellen waarmee we onlangs een samenwerking zijn aangegaan. Davide is leraar Italiaans met meer dan 175.000 volgers op Instagram. Van zijn account, Italian with Davide, krijgen we alleen maar goede reacties over zijn werk.

Davide is niet alleen bekend om zijn Instagram-account, maar vooral om zijn cursussen. In het bijzonder voor zijn Mastercursus Italiaans voor beginners, die meer dan 2000 studenten telt.

De zelfstudie Mastercursus voor beginners is een online videocursus met video’s, oefeningen, printbare materialen, een community met studenten, conversatieruimtes en nog veel meer. De cursus is niet ‘live’. Je hebt dus niet de stress van het bijwonen van een les in een klaslokaal. Als je de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben voor het leren van de Italiaanse taal, terwijl je een georganiseerd leertraject wilt volgen, dan is deze cursus iets voor jou.

Je krijgt toegang tot:

 • 125 video’s in full HD: je kunt deze video’s bekijken wanneer je maar wilt in je eigen tempo. Ook kun je de video’s zo vaak als je wilt bekijken.
 • totaal 18 uur aan inhoud: dat is veel om te consumeren! Alle basisbeginselen van de Italiaanse taal komen aan bod.
 • leren in eigen tempo: er is geen live les, dus je bent vrij en flexible om te leren wanneer je maar wilt, al is het maar 5 minuten per dag.
 • levenslange toegang: de cursus en al het materiaal zal altijd je eigendom blijven.
 • meer dan 900 oefeningen: de cursus is praktisch en interactief, daarom krijg je oefeningen na elke les.
 • na elke les zijn er meer dan 80 afdrukbare samenvattingen die je kunt downloaden en afdrukken. Samenvattingen kunnen je helpen om concepten door de tijd heen en tijdens de oefeningen te herzien.
 • een Italiaanse conversatieruimte waar je de spreekvaardigheid kunt beoefenen met andere studenten en waar je ook vrienden kunt maken.
 • toegang tot een besloten gemeenschap van gelijkgestemde studenten die net zo graag Italiaans willen leren als jij, zodat je je nooit alleen zult voelen en zelfs vrienden kunt maken.
 • toegang vanaf elk apparaat, zoals PC, telefoon of tablet.
 • dagelijkse ondersteuning: Davide ondersteunt je via berichten/Telegram/e-mail of Instagram (elk communicatiekanaal dat jezelf verkiest). Heb je vragen of twijfels? Je ontvangt Davide’s contactgegevens en je kunt hem op elk moment bereiken.
 • 30 dagen garantie: je krijgt 30 dagen de tijd om de cursus uit te proberen. Indien niet tevreden krijgt je gegarandeerd je geld terug, zonder vragen te stellen. Zo kun je de cursus uitproberen en zelf ervaren of je het leuk vindt of niet. We zijn er zeker van dat je het leuk zult vinden!
(hoe de interface eruit ziet)

De cursus behandelt de kernelementen van de Italiaanse taal: grammatica, woordenschat, uitspraak, uitdrukkingen en de Italiaanse cultuur. Op een leuke en moderne manier leer je de dingen die je echt moet weten.

Davide opent de inschrijvingen voor zijn cursus slechts 1 of 2 keer per jaar, en is nu opengesteld! De deadline om in te schrijven is morgen, zondag 30 januari 2022, dus zorg ervoor dat je er voor die tijd bij bent, anders kun je je niet meer inschrijven voor de cursus.

Meer informatie over Davide’s cursus vind je HIER.

Sogno Italiano wilde jullie deze informatie en mogelijkheid niet onthouden.

Prettig weekend en neem snel een kijkje bij Davide’s cursus!

Ciao!

Booking.com

0 reacties op “Het is 2022 en tijd om Italiaans te leren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.