Samenwerken

Barber
Image is not available
Sogno Italiano
SAMENWERKEN

Maandelijks bereik van +308.635 Italiëliefhebbers.

Slide 1
Met afstand de snelst groeiende website.
Sogno Italiano bereikt maandelijks meer dan 308.635 Italiëliefhebbers, daarom is een samenwerking vanzelfsprekend en een garantie dat je boodschap breed wordt verspreid. Nieuwsgierig? Ontdek onze mogelijkheden.
Nieuwe speler die zich onderscheidt van andere Italië-websites
Met afstand is Sogno Italiano de snelst groeiende website over Italië, omdat alles waar we over schrijven we ook daadwerkelijk hebben gezien, beleefd en ervaren. Daarom onderscheiden wij ons van alle andere reiswebsites over Italië en hebben om deze reden een groeiende en trouwe groep aanhangers van Italiëliefhebbers. We hebben ons als nieuwe speler bewezen een betrouwbaar en origineel platform te zijn.
Ambassadeur I borghi più belli d’Italia
Erkend en officieel ambassadeur van de Italiaanse organisatie I borghi più belli d’Italia hebben wij ons bewezen als betrouwbare partner voor het promoten van unieke Italiaanse bestemmingen.
Sogno Italiano is authentiek, uniek en inspireert
De verschillende rubrieken geven de mogelijkheid om vanuit allerlei perspectieven en op geheel originele wijze over diverse thema’s te schrijven. Door continue te variëren tussen bestemmingen en onderwerpen hebben wij een brede doelgroep van groeiende, trouwe en loyale lezers.
Wij publiceren unieke artikelen die informeren, inspireren, overtuigen en verleiden voor mensen die net als wij van ‘la bella Italia’ houden en het ‘la dolce vita’ omarmen.
Block
Maandelijks bereik >1,3mln Italiëliefhebbers
521.0
Website bezoekers
179.0
Instagram volgers
15.0
Abonnees/volgers
22.0
Facebook volgers
Slide 1
Gegarandeerd dat je boodschap breed wordt verspreid.
Daarom begrijpen we dat een samenwerking vanzelfsprekend is. Lift mee met de snelsgroeiende platform voor Italiëliefhebbers. We bieden een scala aan mogelijkheden.
Slide
Onze mogelijkheden
Adverteren
Advertorial v.a €190,-

Wil je een eigen artikel omdat je zeker wil zijn dat je boodschap breed wordt verspreid? Natuurlijk kan dat. Met volle overtuiging en passie schrijven we leesbare online artikelen op onze eigen manier zoals onze lezers dat van ons gewend zijn.
Wij schrijven pakkende teksten die lekker lezen en waar authenticiteit en geloofwaardigheid gewaarborgd blijft. Neem contact op voor een verrassend voorstel en wij schrijven een ‘slimme’ advertorial van jouw bedrijf, merk of organisatie.

Nieuwsbrief €450,-

Wil je vermeld worden in de nieuwsbrief om snel en direct je boodschap te presenteren? Dit kan in de vorm van een advertorial of advertentie.
Al 9 jaar publiceren wij iedere zaterdag een artikel die direct als nieuwsbrief wordt rondgestuurd. Daarom is het meeprofiteren van een enorm groot bereik aan Italiëliefhebbers een logische keuze. Neem contact op voor een advertorial en/of een advertentie in de nieuwsbrief.

Adverteren website en/of social media v.a. €250,-

Wil je ook adverteren bij Songo Italiano omdat het de perfecte plaats is voor alles wat met Italië te maken heeft? Dit kan op de website en/of via onze social mediakanalen.
Gegarandeerd dat je een groot bereik hebt. Ons Instagram account heeft alleen al meer dan 157.642 volgers en groeit wekelijks met meer dan 1100 volgers. Lift mee op ons succes voor een explosief groot bereik in Nederland, België en wereldwijd. Neem contact op.

Slide
Gratis adverteren op onze Facebook-pagina en Pinterest account

Omdat wij je graag helpen met een groot bereik, bieden we de mogelijkheid gratis te adverteren op onze Facebook-pagina en Pinterest account. Dit kan wanneer je advertentieruimte koopt op de website Sogno Italiano of Instagram-account in de vorm van een post en/of story. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Neem nu contact op voor dit aanbod.

Thema claimen v.a. €450

Omdat je een enorm groot publiek wil bereiken, bieden wij de mogelijkheid om een thema te ‘claimen’. Claim bijvoorbeeld het thema Toscane en jouw bedrijf of organisatie staat vermeld op al onze artikelen die over Toscane gaan. Zo ben je continue zichtbaar.
Deze exclusieve aanbieding is alleen bij ons verkrijgbaar, neem daarom nu contact met ons op.

Onze mogelijkheden
Op locatie
Samenwerken op locatie v.a. €1500

Wil jij met ons samenwerken omdat je een groot publiek wil bereiken en al onze kanalen optimaal wil benutten? Er zijn opmerkelijk veel mogelijkheden. Onze lezers lezen bijvoorbeeld graag over mooie vakantieadressen en reisreportages waar we zelf zijn geweest. Dat biedt vertrouwen.
We voorzien de tekst met originele foto’s en combineren ze met posts en stories via onze social mediakanalen. Dit is de meest krachtige manier om de boodschap over te brengen voor een enorm groot publiek. Ons ook uitnodigen of een suggestie doen? Neem nu contact met ons op.

Slide
Onze mogelijkheden
Instagram
Instagram Management

Met meer dan 157.642 volgers weten wij als geen ander aantrekkelijke content te maken en continue zichtbaar te blijven. Met een uitgedachte contentplanning groeien wij wekelijks met 1100 nieuwe volgers. Daarom weten veel mensen, bedrijven en organisaties ons te vinden.
Wij bieden drie pakketten waar je gebruik van kunt maken voor het opbouwen van een succesvolle Instagram-marketingstrategie. Het platvorm is tenslotte een onmisbaar instrument om via diverse tools de business te vergroten.
Klaar om je account te optimaliseren tot een groot succes, maar geen tijd? Instagram optimaal inzetten is tijdrovend. Wij nemen je kostbare tijd uit handen en maken doordacht, structureel en continue nieuwe content.
Wij generen meer volgers, engagement, verkeer naar je website en sales. Wij maken het voor jou meetbaar en zetten alle tools in zodat je steeds zichtbaar blijft en zo meer uit je business haalt. Lees verder voor meer informatie over de verschillende pakketten.

Adverteren reisroute p.m €45,-

De uitgedachte reisroutes gaan langs de mooiste bestemmingen die we hebben bezocht en worden door onze lezers daarom veelvuldig gebruikt. Om deze reden is een advertentie bij de desbetreffende reisroute een eenvoudige manier om je zichtbaar te maken, om te laten zien dat jouw bedrijf of organisatie in de buurt zit. Makkelijker kunnen wij het voor jou niet maken. Neem nu contact met ons op.

Campagne of langer termijn

Wil je een campagne lanceren, samenwerken op langer termijn of verschillende mogelijkheden tegelijk inzetten. Dat kan zeker en daarom staan wij altijd open voor suggesties. Neem nu contact met ons op.

Slide
Vermelding Nieuwsbrief

Artikel nieuwsbrief

€450

Advertorial

Artikel website

v.a. €190

Advertentie website

voorpagina

€250/m

Advertentie reisroute

Vermelding onderaan de tijdlijn

€45/m

Thema claimen

Advertentie bij ieder zelf gekozen thema/categorie

v.a. €450

Op locatie

Nieuwsbrief + website + alle social mediakanalen

v.a. €1500

Instagram Post

automatisch ook gepost op onze Facebook-Pagina

€450

Instagram Story set

3x met link

€350

Block
Sogno Italiano - info@sognoitaliano.nl +31 6 83428751
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available