Campania Vakantieverblijf

B&B Accademia 39 in Sorrento

Wij verblijven in de meest mooie accomodaties tijdens onze reizen door Italië. Graag tippen wij deze exlusieve Italiaanse vakantieverblijven voor je volgende reis naar Italië.

Accademia 39

Accademia 39 is een verborgen boutique B&B in het hart van Sorrento. De eclectische ruimte en de zorgvuldig geselecteerde interieurs zijn uniek.

Accademia 39 is gelegen op de tweede verdieping van een gebouw uit de 18e eeuw waarin de beroemde tenor Caruso heeft gewoond. Met zorg zijn de oude elementen van het gebouw bewaard gebleven en zie je de lange geschiedenis terug in de typische tufstenen muren, hoge plafonds en originele Vietri tegels.

Exlusieve Italiaanse vakantieverblijven
Exlusieve Italiaanse vakantieverblijven
Exlusieve Italiaanse vakantieverblijven

Onverwachte details en kostbare accenten zijn persoonlijk samengesteld door de eigenaresse Alessandra Lucherini. Je vindt dit overal terug in de zes verschillende kamers, allen gelegen op dezelfde verdieping. Vanuit iedere kamer kijk je uit op het historisch centrum van Sorrento of op een citrusboomgaard, waar je een glimp kunt opvangen van de kust van Napels.

Gelegen op een strategisch punt in het oude stadscentrum zijn de belangrijkste bezienswaardigheden van Sorrento, de Golf van Napels en de Amalfikust makkelijk bereikbaar.

Exlusieve Italiaanse vakantieverblijven
Exlusieve Italiaanse vakantieverblijven
Exlusieve Italiaanse vakantieverblijven

Het ontbijt is inbegrepen in de kamerprijs en wordt geserveerd op het terras tussen 8.00 en 10.00 uur of indien gewenst in onze woonkamer. Het omvat een mix van zoete en hartige producten, kazen, vleeswaren, seizoensfruit, croissants, versgebakken cake en schuimige cappuccino’s.

Contact Accademia39

Website: accademia39.com

E-mail: info@accademia39.com

Instagram: @accademia_39

0 reacties op “B&B Accademia 39 in Sorrento

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.