Vakantieverblijf

Exlusieve Italiaanse vakantieverblijven uitgelicht

Wij verblijven in de meest mooie accomodaties tijdens onze reizen door Italië. Graag tippen wij deze exlusieve Italiaanse vakantieverblijven voor je volgende reis naar Italië.

Accademia 39

Accademia 39 is een verborgen boutique B&B in het hart van Sorrento. De eclectische ruimte en de zorgvuldig geselecteerde interieurs zijn uniek.

Accademia 39 is gelegen op de tweede verdieping van een gebouw uit de 18e eeuw waarin de beroemde tenor Caruso heeft gewoond. Met zorg zijn de oude elementen van het gebouw bewaard gebleven en zie je de lange geschiedenis terug in de typische tufstenen muren, hoge plafonds en originele Vietri tegels.

Exlusieve Italiaanse vakantieverblijven
Exlusieve Italiaanse vakantieverblijven
Exlusieve Italiaanse vakantieverblijven

Onverwachte details en kostbare accenten zijn persoonlijk samengesteld door de eigenaresse Alessandra Lucherini. Je vindt dit overal terug in de zes verschillende kamers, allen gelegen op dezelfde verdieping. Vanuit iedere kamer kijk je uit op het historisch centrum van Sorrento of op een citrusboomgaard, waar je een glimp kunt opvangen van de kust van Napels.

Gelegen op een strategisch punt in het oude stadscentrum zijn de belangrijkste bezienswaardigheden van Sorrento, de Golf van Napels en de Amalfikust makkelijk bereikbaar.

Exlusieve Italiaanse vakantieverblijven
Exlusieve Italiaanse vakantieverblijven
Exlusieve Italiaanse vakantieverblijven

Het ontbijt is inbegrepen in de kamerprijs en wordt geserveerd op het terras tussen 8.00 en 10.00 uur of indien gewenst in onze woonkamer. Het omvat een mix van zoete en hartige producten, kazen, vleeswaren, seizoensfruit, croissants, versgebakken cake en schuimige cappuccino’s.

Contact Accademia39

Website: accademia39.com

E-mail: info@accademia39.com

Instagram: @accademia_39


Estlevante

Estlevante is een glamour B&B gelegen in het hart van het historisch centrum van Vieste, de ‘Parel van de Gargano’. Een historische palazzo van drie verdiepingen hoog, gerestaureerd en omgetoverd in charmante kamers. Met zorg zijn de historische details bewaard gebleven. Iedere kamer heeft zijn eigen sfeer en verwelkomt zijn gasten met moderne faciliteiten.

Exlusieve Italiaanse vakantieverblijven
Exlusieve Italiaanse vakantieverblijven

Estlevante ligt in het hart van het oude vissersdorp Vieste, tussen ambachtswinkels, de historische kathedraal, het kasteel en op loopafstand van de stranden. Beweeg mee in het rustige tempo van onze bewoners en proef de schoonheid van onze mooie regio Puglia.

Exlusieve Italiaanse vakantieverblijven
Exlusieve Italiaanse vakantieverblijven

Van ons dakterras serveren wij onze gasten een uitgebreid ontbijt en kijk je uit over de daken met op de achtergrond de diepblauwe zee. Geniet daarna van onze mooie omgeving want het Nationaal Park Gargano heeft veel te bieden. Van stranden tot zeegrotten en van historische kustplaatsen tot zeilbootexcursies. Keuze genoeg voor een top vakantie onder de Italiaanse zon.

Contact Estlevante

Website www.estlevante.it

IG @estlevantevieste

0 reacties op “Exlusieve Italiaanse vakantieverblijven uitgelicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.