Gardameer

Ontdek Italië met de beste activiteiten van Tickets & Tours

Wakesrufen Tickets & Tours Gardameer

Tickets & Tours

Ontdek Italië met de beste activiteiten van Tickets & Tours. Via de Holli-app of via de website heb je direct een goed overzicht van wat er allemaal te doen is. Het aanbod is groot. Van toegangsbewijzen van de grootste pretparken tot wijnproeverijen en van wakesurfen tot bootverhuur.

Kortingen

De Holli-app biedt gemakkelijk toegang tot alle tickets van allerlei activiteiten. Vooraf tickets kopen biedt een garantie van toegang en bespaart het wachten in de rijen bij kassa’s. Daarnaast biedt Tickets & Tours kortingen en zijn Skip de Line kaarten een verademing.

Groot aanbod van activiteiten van Tickets & Tours

Wij maken geregeld gebruik van de service van Tickets & Tours. Zo zijn de Hop-On Hop-Off tickets aan het Gardameer ideaal om lange files en parkeer-stress van je auto te omzeilen. De dagelijkse veerdiensten van de ferry’s brengen je naar alle plaatsen rond het meer. Je bepaalt zelf waar je op- en afstapt. Voor het verkennen van het Gardameer kun je ook een e-boot huren en genieten van de natuurlijke schoonheid.

Wij maakten onlangs de perfecte Gardameer-ervaring met Gustocamp en Tickets & Tours.

Toegangskaarten voor Gardaland en andere pretparken

Voor een adrenaline trip kun je tickets bestellen voor bijvoorbeeld parasailing, een canyoning tour, wakersurfen of een bezoek brengen aan een van de vele pretparken. Gardaland is enorm populair om zijn grote aanbod van achtbanen en Tickets & Tours geeft maar liefst 17 euro korting op je toegangsbewijs aan dit pretpark. Tijdens hete zomerdagen is natuurlijk het Cavour Water Park een sensatie voor groot en klein.

Tip: tijdens regenachtige dagen is Sea-life met zijn vele zeedieren een aanrader en zullen dierenliefhebbers genieten van Parco Natura Viva, waar het mogelijk is om een ‘safari’ tocht te maken en de wilde Afrikaanse dieren dichtbij te bekijken.

Tickets & Tours Gardaland
Wakesurfen Tickets & Tours

Boottochten

Bijzonder mooi is een boottocht naar Isola del Garda, maar zeker ook een privé tocht in een gondola in Venetië. Verken deze romantische stad vanaf het water en bewonder daarna het Doge Paleis of breng een bezoek aan de Venetiaanse eilanden. Voor al deze activiteiten zijn er diverse tickets vooraf te bestellen.

e-boot Tickets & Tours
e-boot Tickets & Tours

Wijnproeverijen

Voor wijnliefhebbers zijn er diverse wijnproeverijen in verschillende gebieden te reserveren. Wij ontdekten alles over de wijngeschiedenis bij Cantine Franzosi bij het Gardameer. Tijdens een rondleiding werd duidelijk de wijnproductie uitgelegd en na afloop proefden we diverse wijnen, maar ook olijfolie, Grappa en Limoncello bij overheerlijke lokale kazen en vleeswaren.

Wijnproeverij Tickets & Tours
Wijnproeverij Tickets & Tours
Wijnproeverij Tickets & Tours

Vespa-tour

Maar hoe leuk is het om een Vespa-tour te maken in het schitterende landschap van de Prosecco heuvels? Verken de schilderachtige omgeving op een Vespa tussen Congliano en Valdobbiadene.

Het aanbod van activiteiten is groot en divers. Wij adviseren iedereen om tickets te boeken via de Holli- app of via de website van Tickest & Tours. Naast mooie kortingen ben je zeker van een toegangsbewijs en bespaart het veel wachttijd. Dat wil toch iedereen?

Niet alleen in Italië maar in diverse andere Europese landen zijn er activiteiten te boeken.

Ga naar de website

Tickets & Tours

0 reacties op “Ontdek Italië met de beste activiteiten van Tickets & Tours

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.