Puglia Vakantieverblijf

Apulia Rentals, een aanbod van vakantiehuizen in Puglia

Vakantiehuis met zwembad van Apulia Rentals in Puglia

De Zuid-Italiaanse regio Puglia is al jaren een favoriete vakantiebestemming. Deze zonovergoten regio heeft een heerlijk warm klimaat. De kustlijn staat bekend om zijn ruige kliffen en de meest mooie baaien waar het kristalheldere zeewater de zandstranden schoonspoelt. Het zijn kleine oases die hun pure schoonheid nog steeds hebben behouden. Schilderachtige dorpen en prachtige steden herbergen historische bezienswaardigheden. Midden in dit decor biedt Apulia Rentals exclusieve vakantiehuizen aan voor een droomvakantie.

Apulia Rentals

Zorgvuldig geselecteerd op de meest mooie locaties staan prachtige vakantiehuizen van Apulia Rentals. Zo kun je overnachten in appartementen midden in het historisch centrum van Ostuni, maar ook in luxe villa’s aan zee. De keuze is groot, van gerestaureerde boerderijen tot de bekende trulli-huizen. Wie wil niet eens logeren in een trullo compleet met zwembad, tuin en omringd door de schoonheid van de omringende omgeving?

Naast alle comfort die aanwezig is in de vakantiewoning, regelt Apulia Rentals alles tot in de puntjes zodat je nergens meer aan hoeft te denken. Van autoverhuur tot de schoonmaak en van yogalessen tot een wellness treatment. Het is zelfs mogelijk om een chef-kok aan huis te reserveren.

Apulia Rentals

Salento en Valle d’Itria

De streken Salento en Valle d’Itria hebben wij vaak bezocht. Je vindt er naast de mooie natuur schilderachtige dorpen die hun charme niet hebben verloren door toerisme. De witgekalkte authentieke dorpen zijn bijzonder en uniek. Apulia Rentals biedt midden in het hart van Ostuni schitterende huizen aan. In handbereik liggen Locorotondo, Alberobello, Cisternino en Martina Franca.

Zoek je een toplocatie aan zee of gaat de voorkeur uit naar een eigen zwembad? Apulia Rentals heeft een ruime keuze aan fraaie villa’s die dit allemaal bieden.

Verkoop van huizen

Wie een eigen vakantiehuis zoekt in deze zonovergoten Zuid-Italiaanse regio kan ook terecht bij Apulia Rentals. Of het nu gaat om een trullo, villa of appartement. Het bedrijf heeft een groot aanbod aan de meest exclusieve vakantiehuizen. Het is mogelijk om een compleet ingericht huis te kopen dat is voorzien van alle comfort en luxe, zoals bijvoorbeeld met zwembad.

Voor meer info en schitterende foto’s volg Apulia Rentals op Instagram.

Met dank aan Hostmood voor het tot stand komen van dit artikel. Volg Hostmood op Instagram voor interieur design en de beste vakantieaccommodaties.

0 reacties op “Apulia Rentals, een aanbod van vakantiehuizen in Puglia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.