Vakantieverblijf Valle d ‘Aosta

Berghotel Auberge De La Maison

hotel Auberge De La Maison in Valle d'Aosta

Aan de voet van de Monte Bianco in het plaatsje Courmayeur in Valle d’Osta bevindt zich het prachtig gelegen berghotel Auberge De La Maison. Een juweeltje in de Italiaanse alpen, waar je op een perfecte manier kunt genieten van de omgeving en de Monte Bianco.

Omgeving van Auberge De La Maison

Courmayeur, op een hoogte van 1224 meter boven zeeniveau, is van oorsprong een ski en wintersport resort. Maar in elk seizoen, zelfs in de zomer is er genoeg te doen en te zien. Je kunt er mountainbiken, trektochten maken, klimmen, excursies maken en wandelen.

Vanuit Coumayeur, op slechts 8 minuten loopafstand van het hotel Auberge De La Maison, is er de mogelijkheid om met de Skyway Monte Bianco, een trip te maken naar een hoogte van 3500 meter. Het is zelfs mogelijk door te gaan naar Chamonix. De reis met deze panoramische kabellift is een beleving op zich. Een eventueel uitgebreide lunch op die hoogte is een belevenis en spannend. Verder ligt op steenworp afstand di Notre-Dame de Guérison en Chiesa de San Pantaleone.

Courmayeur staat ook bekend om zijn fantastische tuinen, zoals de Sausurea Garden en Parco Bollino, allen in de omgeving van Auberge De La Maison. De omgeving in Courmayeur is magisch. Men kan er langlaufen en in de zomermaanden uitgebreid wandelen in de fantastisch mooie valleien. Zoals Val Ferret, toegankelijk voor iedereen, ook voor de niet geoefende wandelaar. Het is een prachtig dal met een indrukwekkend landschap, een adembenemend panorama.

Comfortabele kamers van Auberge De La Maison

De ongelooflijk comfortabele kamers van Auberge De La Maison zijn ruim met grote tweepersoonsbedden en smaakvol ingericht. Boeken van gekoppelde kamers is ook mogelijk. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het uitzicht is fantastisch en het zal je daar aan niets ontbreken.

 hotel Auberge De La Maison
 hotel Auberge De La Maison

De algemene ruimte, waar zich ook de receptie bevindt, is met een bijzonder romantische inrichting, voorzien van diverse open haarden. Het ontbijt en diner, met Italiaanse en regionale gerechten, zijn voortreffelijk en uitmuntend te noemen en vinden plaats in een smaakvol ingerichte ruimte met een bijzonder spectaculair uitzicht op de Monte Bianco.

De kamers zijn voorzien van, luxe badjassen en slippers, flatscreen-tv, een minibar, airconditioning en een eigen balkon. De zeer goed werkende WiFi is gratis en is in het gehele hotel bereikbaar. Het is een bijzonder comfortabel hotel, waar de faciliteiten en hygiëne op een hoog peil staan.

 hotel Auberge De La Maison
 hotel Auberge De La Maison

Voortreffelijke keuken en welness centrum

Buiten de zeer romantische en sfeervolle inrichting van zowel het hotel als de hotelkamers van Auberge De La Maison, kun je hier ook op culinair gebied je lekker laten verwennen. De keuken is er voortreffelijk evenals het aanwezige wellness centrum. Het is de ideale plek om te onthaasten.

 hotel Auberge De La Maison
 hotel Auberge De La Maison

Dit charmante berghotel met historische materialen, veel hout en antieke voorwerpen heeft een gezellige en romantische uitstraling dat niet snel vergeten zal worden.

Boek hier het berghotel

Boek hier het berghotel Auberge De La Maison

0 reacties op “Berghotel Auberge De La Maison

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.