Vakantieverblijf Valle d ‘Aosta

Hotel Le Coeur du Pont in Donnas

Hotel Le Coeur du Pont in Donnas

Aan de noordelijke kant van de Fiume Dora Bàltea, ligt in het middeleeuwse deel van het dorp Donnas in de regio Valle d’Aosta, Hotel Le Coeur du Pont. Het dorp heeft een geschiedenis, van de Romeinse tijd tot de vroege middeleeuwen, die meer dan 2000 jaar oud is. Je komt erlangs wanneer je vanuit Zwitserland over de E25 richting Turijn gaat.

Familiehotel

Dit absoluut prachtige familiehotel beschikt over romantische kamers, waar het lijkt of Anton Piek hier de architect is geweest. Het hotel heeft een restaurant en de keuken is Italiaans. In de omgeving kun je er skiën en is er de mogelijkheid om te fietsen, te mountainbiken, te wandelen of vanuit de locatie te hiken.

Hotel Le Coeur du Pont in Donnas Valle d'Aosta

Bezienswaardigheden in de omgeving

In de omgeving zijn er verschillende bezienswaardigheden. De ligging van het hotel is een uitstekende positie om een bezoek te brengen aan Forte di Bard, dat sinds de herbouw bijzonder goed intact is gebleven. Het fort heeft een lange geschiedenis en is bijzonder interessant. Na een jarenlange verwaarlozing werd het gerestaureerd en herbergt het nu Het museum van de Alpen, heeft het kunsttentoonstellingen en galerijen. Op de grote binnenplaats van het fort vinden in de zomer muzikale en theatervoorstellingen plaats. Verder is het hotel een fantastische uitgangspositie om in de diverse valleien in de omgeving te gaan wandelen.

Het dorp Bard met op de achtergrond Forte di Bard in de Italiaanse regio Valle d'Aosta

Kamers van Hotel Le Coeur du Pont

De kamers van Le Coeur du Pont zijn comfortabel en de bedden slapen heerlijk. De
communicatie, in het Engels, Duits of Italiaans, met het zeer vriendelijke personeel, verloopt probleemloos. Het eten is er bijzonder goed en kan eventueel aan de wensen van de klant worden aangepast. Het ontbijt is zonder meer uitstekend te noemen. In dit restaurant proef je de aroma’s en smaken uit het Donnas gebied. Als je liefhebber bent van echte smaken, zal het restaurant van Le Coeur de Pont je zeker niet teleurstellen.

Boek hier het Hotel Le Coeur du Pont

Hotel Le Coeur du Pont in Donnas Valle d'Aosta
Hotel Le Coeur du Pont in Donnas Valle d'Aosta
Hotel Le Coeur du Pont in Donnas Valle d'Aosta
Hotel Le Coeur du Pont in Donnas Valle d'Aosta
Hotel Le Coeur du Pont in Donnas Valle d'Aosta
Hotel Le Coeur du Pont in Donnas Valle d'Aosta

0 reacties op “Hotel Le Coeur du Pont in Donnas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.