Geen categorie

Villa DoubleDot Exclusieve Italiaanse vakantieverblijven uitgelicht

DiscoverCars.com

In de rubriek exclusieve Italiaanse vakantieverblijven lichten we prachtige accommodaties uit voor een onvergetelijk verblijf. Dit keer geven we het woord aan Eveline van Villa DoubleDot in San Benedetto Val di Sambro, in de provincie Bologna.

Vrijdag 14 januari 2022: rillend stap ik het vliegveld in Bologna op, richting de gehuurde auto. “Wel een 4-wielaandrijving hè”, zo zei de eigenaar van het 11de pand dat ik ging bekijken voor mijn Italiaanse B&B-droom. Het heeft hier gesneeuwd.

Via de autostrada zat ik binnen 20 minuten bij de afslag Rioveggio. Nog eens 10 minuten later, via een mooi besneeuwde kronkelweg naar boven, bevond ik me voor een prachtige boerderijvilla met uitzicht naar achteren toe. Ik viel helemaal stil en werd tot over mijn oren verliefd op deze ranke dame met bijgebouwen en een schitterende grote buitenruimte.

Villa DoubleDot

Uiteindelijk op 8 juni passeerde de akte en werd de villa mijn eigendom. Ik had nog geen passende naam dus werd de villa, villa puntjepuntje genoemd. Tegen mijn Italiaanse netwerkje noemde ik de villa, Villa DoubleDot, het was de geboorte van de bedrijfsnaam.

Een echt bedrijf, want dat is Villa DoubleDot inmiddels. Een B&B met vier slaapkamers en vier badkamers, een sportschool, een zwembad (dat vervangen wordt voor een infinityzwembad van hout), een wijnbar in wording, een trattoria in wording en een appartement dat nog vóór de kerstdagen gehuurd kan worden.

Langskomen met de camper? Ook dat kan op een van de twee camperplekken met stroomvoorziening, een prachtig uitzicht en eventueel met een heerlijk ontbijt vanuit de villa.

Na een eerste seizoen kan ik wel stellen dat mijn liefde voor villa DoubleDot uitgebreid is met een hoop liefde voor het verzorgen van mijn gasten. Het leveren van maatwerk staat voorop. Hierdoor biedt de villa inmiddels ook 3 wandeltochten aan en een heuse truffelzoektocht met vier honden. Deze zijn ontwikkeld vanuit een uitgesproken wens van gasten. Uiteraard gaan we door en verheug ik me erop om gasten te ontvangen met uiteenlopende wensen waarmee ik nieuwe ontwikkelingen kan inzetten.

Komt u ook snel eens slapen in een van de luxe kamers?

Contact Villa DoubleDot

Mail. info@villadoubledot.com
Web.www.villadoubledot.com

Booking.com

0 reacties op “Villa DoubleDot Exclusieve Italiaanse vakantieverblijven uitgelicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.