Vakantieverblijf

Apulia Rentals, exclusieve vakantiehuizen in Puglia

Vakantiehuis met zwembad van Apulia Rentals in Puglia

De zonovergoten regio Puglia is al jaren een favoriete Italiaanse vakantiebestemming. Deze regio is gezegend met een warm en uitnodigend klimaat. De lange kustlijn wisselt zich af met ruige kliffen en de mooiste stranden. Historische bezienswaardigheden, pittoreske dorpen en fascinerende steden worden omringd door een prachtig landschap. Apulia Rentals biedt een zorgvuldig geselecteerd aanbod van de meest mooie vakantiehuizen op deze Italiaanse bestemming.

Ben je op zoek voor jezelf of met het hele gezin naar een toplocatie met zwembad, tuin, aan zee of omringd door alleen natuur? Hoe geweldig is het om te verblijven in een trullo of een prachtige villa?

Apulia Rentals

Apulia Rentals heeft een zorgvuldig geselecteerd aanbod van de meest mooie vakantiewoningen op droomlocaties. Van luxe villa’s aan zee tot appartementen in het historisch centrum van Ostuni en van trulli-huizen tot prachtig gerestaureerde woonboerderijen. Naast alle comfort regelt Apulia Rentals autoverhuur, schoonmaak- en wasservice, babysit en kun je zelfs een chef-kok aan huis reserveren, yogalessen of een wellness treatment. Werkelijk alles is geregeld voor een ontspannen topvakantie.

Apulia Rentals
Apulia Rentals
Apulia Rentals

Trulli en Masserie

De trulli behoren tot het historisch erfgoed van Puglia en geven met hun bijzondere kegelvormige daken een magische sfeer. Tussen olijf- en wijngaarden zijn het karakteristieke witgekalkte ronde huizen die vroeger werden bewoond door boerenfamilies. Daarnaast is Puglia bezaaid met oude masserie, oftewel historische boerderijen, die bijzonder mooi gerestaureerd zijn met behoud van typisch traditionele kenmerken, zonder in te boeten aan comfort.

Apulia Rentals
Apulia Rentals
Apulia Rentals

Hoogtepunten Salento en Valle d’Itria

Wij hebben veelvuldig Puglia bezocht en in het bijzonder de streken Salento en Valle d’Itria. Midden in het unieke landschap van beide streken bevinden zich historische dorpen en steden. Met hun witte kleuren, vorm en tradities zijn ze uniek in Italië. Zo heeft Apulia Rentals prachtige verblijven in het hart van Ostuni, ook wel bekend als ‘de witte stad’. Op steenworp afstand zijn Locorotondo, Cisternino, Martina Franca en Alberobello een must voor een bezoek. De witgekalkte dorpen hebben een lange geschiedenis en kleurrijke tradities.

De kust is gezegend met prachtige baaien en nog mooiere stranden. Ze worden geprezen om hun schoonheid. Het turkoois heldere water is uitnodigend en op veel plaatsen wapperen de blauwe vlaggen vanwege het schone zeewater en de witte stranden. Zo biedt Apulia Rentals charmante verblijven dichtbij zee. Voor wie een voorkeur heeft voor een eigen zwembad is er een ruime keuze bij het vakantieverhuurbedrijf.

Apulia Rentals
Apulia Rentals
Apulia Rentals
Apulia Rentals
Apulia Rentals
Apulia Rentals

Onroerend goed

Tot slot, wie Puglia in zijn hart heeft gesloten en besluit om een eigen trullo, villa of appartement te willen aanschaffen, kan ook terecht bij Apulia Rentals. In en rondom Ostuni worden verschillende vakantiehuizen aangeboden. Een investering in een vakantiehuis biedt de mogelijkheid om in Puglia te verblijven wanneer je maar wilt. Bovendien is het mogelijk om het in te zetten voor verhuur.

Apulia Rentals biedt een breed scala te koop aan van trulli-huizen, masserie, gerenoveerde boerderijen, villa’s aan zee of in het historisch centrum van Ostuni. Sommige zijn compleet ingericht en voorzien van alle luxe zoals met zwembad.  

Apulia Rentals
Apulia Rentals
Apulia Rentals

Voor meer info en schitterende foto’s volg Apulia Rentals op Instagram.

vakantiehuizen en onroerend goed

Het complete aanbod

0 reacties op “Apulia Rentals, exclusieve vakantiehuizen in Puglia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.